Büszkeségfal - Best of '2020 Szappanmentor

Büszkeségfal – Best of ‘2020 Szappanmentor

A Büszkeségfal – Best of ‘2020 Szappanmentor Galéria létrehozását már akkor elhatároztam, amikor a karácsonyi szappanok képeit osztották meg a csoporttagok. Olyan fotókat láttunk, amikről szinte leugrottak a szappanok, és elébünk pottyantak szimatolásra és simogatásra ❤️

2020-at gigantikus sóhajjal hagytuk magunk mögött, és biztosan tudjuk, hogy ez az év könnyebb lesz már 🙏
Mi így búcsúztatjuk ezt a különleges évet, ami annyi mindenre tanított bennünket.

A Szappanmentor VIP Facebook közösségben rengeteg csodát lehet látni, mindenki ideje és energiája függvényében teszi ki az alkotásait.

Összegyűjtöttem a közösségünk legaktívabb tagjainak szappanképeit, mégpedig azokat, amik szerintük a legjobban sikerültek, és amire a legbüszkébbek.

Nyílt levél a Szappanmentor közösség tagjaihoz

Boldogan figyelem az egyéni fejlődéseteket, és többeknél láttam, hogy mennyire jól haladtok előre. Megszületett a gondolat, hogy lehetőséget biztosítok számotokra, hogy megmutassátok munkáitokat szélesebb körben is, méghozzá egy maradandó felületen.

Az album nevén nem gondolkodtam sokat, azonnal ez pattant ki a fejemből:

Büszkeségfal – Best of ‘2020 Szappanmentor

Legyél nagyon büszke a tanulásra, fejlődésre, kísérletezésre való képességeidre!

Az alkotásvágyadra, a szépérzékedre, a kitartásodra, a kudarcok helyére pakolására fejben és szívben… és még mennyi mindent felsorolhatnék, ami az úton maradásodhoz szükséges, ugye?

Gyönyörködjünk bennük, inspirálódjunk, és adjunk bátorságot a kezdőknek! Hiszen nekik nemcsak félelmeiket, hanem megannyi tévhitet, más nehézségeket is le kell küzdeniük. Igazán nagy elszánás kell az elinduláshoz. 

Legyen a szappankészítés újra olyan természetes, akár a főzés!

Ha kedvet éreztél arra, hogy büszkén megmutasd azt a szappanodat, ami 2020-ban a legjobban sikerült, kiposztolhattad a FB csoportunkba, vagy elküldhetted e-mailben. A Büszkeségfal – Best of soap ‘2020 Szappanmentor közösség képgaléria képei röpke 1 hét alatt gyűltek össze.

Ha most lemaradtál erről, ne bánkódj, mert több ilyen is lesz az év során. Addig is csatlakozz a csoporthoz, ott bármikor szívrepesve várjuk a fotóidat! Ehhez mindössze a Hírlevélre kell feliratkoznod, itt találod, a poszt mellett, a jobb oldalon, a „Start és Minitréning…” blokkban az űrlapot hozzá. A feliratkozásod után látni fogod a kapott levelekben, hogyan tudsz csatlakozni a csoporthoz. Örülünk, ha jössz, számítunk rád! 💖

*A Büszkeségfal – Best of soap ‘2020 Szappanmentor közösség Galériában szereplő alkotók hozzájárultak a képek közzétételéhez nevük feltüntetésével abban a formában, ahogyan arról rendelkeztek.

A képek önmagukért beszélnek, és be kell hogy valljam, a Büszkeségfalnak van egy pici önös jelentése is számomra.
Büszke vagyok arra, és megtisztelőnek érzem, hogy ilyen tehetséges és kitartó hobbi szappankészítők között lehetek.
KÖSZÖNÖM!

Büszkeségfal – Best of soap ‘2020 Szappanmentor közösség

Kétféle galériát is készítettem, mert így látszik a legjobban minden. 
A képek sorrendje teljesen véletlen.

Köszönöm a képedet, számítok rád 2021-ben is!

Ebben az 1. galériában csak akkor lehet az alkotó nevét megjeleníteni, ha asztali gépen, ha az egeret a kép fölé viszed, de javaslom gépen, hogy inkább kattints a galériára, és úgy lapozgasd, mert úgy sokkal jobban fogod a képeket látni. Mobilon előre-vissza pöccintéssel működik a lapozás, és rátappolásra megjelenik a név fekete sávban.

Az alábbi galériában is van lapozható nézet, ehhez csak rá kell tappolnod bármelyik képre, és megnyílik. Azért csináltam meg így is, hogy látsszanak a nevek rögtön, és egyben is lehessen látni a beérkezett munkákat.

Kedved támadt a repertoárod felfrissítéséhez?

Ezt ajánlom hozzá:

Szappanreceptkönyv haladó szappankészítőknek (PDF formátum)

Vélemény, hozzászólás?